Wij rekenen geen voorrijkosten in Krimpen aan den IJssel

Diensten

Met installatiebedrijf Gardenier kiest u voor een deskundige aanleg van uw centrale verwarming. Van het onderhouden van de CV-ketel tot het plaatsen van een stijlvolle designradiator, het zijn onze dagelijkse werkzaamheden. 

Installatiebedrijf Gardenier verzorgt al uw sanitair. Of het nu gaat om een grote verbouwing of een kleine renovatie, op basis van uw budget creëren we de badkamer en toilet die bij uw woonwensen past.

U staat er niet dagelijks bij stil, want leidingwerk moet "gewoon" naar behoren functioneren. Niets is vervelender dan leidingen die niet goed zijn aangesloten, terwijl ze achter muren en vloeren weggewerkt zijn.

Veel van het werk van installatiebedrijf Gardenier speelt zich op daken af. U kunt ons dan ook inschakelen voor het renoveren of onderhouden van uw dak en dakgoten.

Bij Installatiebedrijf Gardenier kunt u terecht kunt voor een compleet pakket aan installatiediensten. Dat betekent dat wij ook onderhoud plegen en reparaties uitvoeren.

Het ventileren van een ruimte in bijvoorbeeld het huis of bedrijfspand is van groot belang om de luchtkwaliteit te waarborgen en verontreiniging te voorkomen. Ventileren is niets anders dan het verversen van de lucht die aanwezig is in een bepaalde ruimte.