Wij rekenen geen voorrijkosten in Krimpen aan den IJssel

Sanitair

Installatiebedrijf Gardenier verzorgt al uw sanitair. Of het nu gaat om een grote verbouwing of een kleine renovatie, op basis van uw budget creëren we de badkamer en toilet die bij uw woonwensen past.

Juiste hulp voor optimaal woonplezier

Droomt u van een nieuwe badkamer en toilet, maar ziet u op tegen het kluswerk? Ons installatiebedrijf neemt alle werkzaamheden van A tot Z van u over. Daar hoort ook de levering van alle benodigdheden bij. Er is een groot assortiment aan producten en wij adviseren u graag. U kunt een kijkje nemen bij de showrooms van onze partners. Kortom: we maken het u zo gemakkelijk mogelijk!

Installatiebedrijf Gardenier heeft specialisten op het gebied van tegelwerk. Ook voor het aanleggen of verplaatsen van leidingen bent u bij ons aan het goede adres.

Advies of hulp nodig? Neem contact op!

Sanitair kiezen in showroom

U kunt het assortiment aan sanitairproducten op uw gemak bekijken in de showrooms van onze partners.
Neem contact op voor een adres in uw buurt.

 

Onderliggende diensten

Houdt u van klassiek of kiest u voor een strakke en moderne badkamer? Of u nu een grote of een kleine badkamer heeft, wij ontwerpen samen met u een prachtige badkamer die past bij uw woonstijl.

We komen er een paar keer per dag en toch wordt het toilet vaak vergeten. Installtiebedrijf Gardenier heeft veel ervaring in het verbouwen van toiletruimtes