Wij rekenen geen voorrijkosten in Krimpen aan den IJssel

Dak- en Zinkwerk

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van dak en zinkwerk. Niet alleen het vernieuwen hiervan maar ook het onderhoud. Tevens vernieuwen en vervangen wij ook dakgoten.

Dakbedekking:

Installatiebedrijf Gardenier is er voor u als het gaat om diverse installatiewerkzaamheden, maar wij verrichten ook vakmanschap in dakwerk. Dit kan gaan om allerlei dakwerkzaamheden. Wij zijn deskundig op het gebied van bitumen daken, maar verzorgen ook zinkwerk.

Ontstaan er in uw woning vochtige plekken, neem dan snel contact op. Wij sporen het probleem graag voor u op en verhelpen dit.

Zinkwerk:

Zink is een duurzaam materiaal met een lange levensduur voor daken en dakgoten. De investering verdient zich terug, omdat het materiaal beschermd is tegen de buitenlucht. Daardoor is er bijna geen onderhoud nodig. Het bedekken van een dak met zink vraagt aandacht. Installatiebedrijf Gardenier zorgt voor een vakkundige en uiteraard waterdichte afwerking. We passen dit ook toe op dakkapellen en erkers. Zinkwerk en zinken dakgoten geven uw huis een authentieke en tevens moderne uitstraling. Dit is ook te combineren met zinken hemelafvoer.

Wilt u een offerte van ons of vrijblijvend advies neem dan contact met ons op.